Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Glädjande nyheter under kongressen


När vi nu är inne på tredje dagen av kongressen så kommer SIFO ut med en undersökning kring hur det ser ut i den politiska sfären.

Håkan Juholt har haft en uppåtgående trend som ser ut att hålla i sig. Håkan Juholt som deltog på IF Metalls kongress under öppningsdagen fick rungande applåder från IF Metallare som nu börjar tröttna på den sociala urholkningen av Sverige.

Sittande borgerliga regering har gjort Sverige till ett land där egoismen växer sig starkare varje dag. "Där de hungriga lejonen jagar bäst". Vi måste agera och protestera för att göra vår röst hörd.

fredrik reinfeldt fruktar nyval, men för oss IF Metallare är det något vi hoppas på. Sverige måste ändra riktning, och det är NU!

Image Hosted by ImageShack.us

-----------------------------------------------------
Det finns många motioner till IF Metalls kongress, och många som ni ser är politiska. Därför kan man förstå att vi inom fackföreningen måste engagera oss politiskt för att få tillstånd förändringar på våra arbetsplatser och i samhället som berör alla. Där är för inte som facken grundade Socialdemokraterna.

--------------------------------------------------------
IF Metalls Kongress 2011 pågår 17-20 juni

Kommer att ha tre fokusområden:
− Vårt samhälle och solidariteten
− Våra arbetsplatser och utvecklingen av hållbara
arbeten
− Vår organisation och starkt medlemskap

Länk till kongress sidan

Media: Af, SvD, Ex, SvD2, Ekot

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar