Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Ett parti byggt på lögner

När ordförande inom sverigedemokraterna börjar inse sanningen om det parti de är ordförande i kan man nog lugnt säga att partiet lyckats dupera de mest gravade. Det är dags för svenska folket att inse sanningen om det verkliga syftet som sverigedemokraterna har med jimmie åkesson i spetsen.

De har lyckats tvätta sitt yttre, plockat bort hakkors armbindlarna och tagit på sig kostym istället för bruna skjortor, men varför ser inte medborgarna deras inre där hat och främlingsfientlighet är deras ideologi. Att ställa grupper mot varandra istället för att bygga ett land baserat på gemenskap, framtidstro och förståelse.


Eller som Göran Lundqvist före detta ordförande sd-Halmstad:
"Jag lockades av deras tal om folkhemmet på 30-talet. Så här i efterhand kan jag säga att det var ganska naivt. Men jag tror att jag lockades av SD:s enkla lösningar på svåra problem, säger han."

Eller:

"Sverigedemokraternas avhoppare ville få gruppledaren Gejbert Strömdahl utesluten på grund av olämpligt material på Facebook.
 – Han ser ut som en nasse, säger Ewa Ridén om bilderna."

Tyvärr hjälper det inte när alliansen med Fredrik Reinfeldt i spetsen försöker trycka tillbaka lönerna genom att släppa arbetskraftsinvandringen fri från kontroll och försämra det socialaskyddsnät som byggts upp under årtionden.

Men Svensson, vakna nu och se sanningen i de partier du röstar på. Vilket Sverige vill du ha?
Ett Sverige med baserat på motsättningar eller ett Sverige där vi lever i samförstånd?

Media: Kvp, GT, Ekot, Ekot2HP, HP2, Ex, Svd, Svd2
Annat: Mer om sverigedemokraterna kan ni läsa här Expo

7 kommentarer:

 1. Hahaha, ja i Malmö lever de i samförstånd. De 7 riksdagspartierna har med sin politik lyckats skapa precis det du anklagar SD för. Betänk då att SD inte har haft inflytande i några frågor rörande integration, så din uppmaning faller platt tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Du är för arbetslöshetsinvandring och emot arbetskraftsinvandring.

  Ja sådan är den socialdemokratiska politiken, det är bland de arbetslösa ni får mer väljare, bland de som arbetar var det ju knappt 20% som röstade på er ...

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. "Sverigedemokraterna är arbetarfientligt

  Arbetsmarknadslagarna måste försämras. Facket har fått för stor makt. Det skriver sverigedemokraterna i partiets idéprogram om arbetsmarknaden."

  Har ni skrivit om erat idéprogram? Men så älskar också Reinfeldt kollektivavtal och Annie Lööf älskar facket (fuckafacket verkar som bortblåst) tillsammans vill man från borgarna med sd stöd trycka ner lönerna genom att skapa ett överflöd på arbetare. Där då arbetskraftsinvandringen utan facklig kontroll släppts fri då oseriösa arbetsgivare dumpar Sverige genom att tvinga de som vill arbeta till oskäliga villkor och löner.

  Så jag är emot okontrollerad arbetskraftsinvandring, men för att hjälpa flyktingar som faktiskt, tro det eller ej, flyr från hemskheter. Därför säger jag också ja till att ta emot ensamstående flyktingbarn.

  SvaraRadera
 5. Ensamstående flyktingbarn ?

  De smugglas ju hit mot en rejäl avgift som antingen de anhöriga pungar ut med direkt eller som de själva måste betala av senare genom t.ex slavarbete. En kriminell verksamhet som inte hjälper de som verkligen behöver asyl av t.ex politiska orsaker.

  SvaraRadera
 6. Och jag som trodde att jag var en hejare på att generalisera. Så alla är kriminella, vet migrationsverket om detta? Måste vara en löpsedelnyhet.

  SvaraRadera
 7. Berätta hur ett ensamt barn tar sig från t.ex Irak eller Somalia och hit.

  Är du naiv ?

  Ett annat populärt sätt är genom skenäktenskap, lägg upp 100 000 - 200 000 så är saken biff.

  Det finns många som behöver hjälp och stöd, men vi låter stora resurser gå till de som köper sig en biljett till vårt välfärdsland istället, skulle det vara humant ?

  Vi borde endast ta emot flyktingar som anvisas oss via FN och den kvoten skulle vi då kunna öka istället.

  SvaraRadera