Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Tyvärr Pagrotsky

Jag måste säga att behålla RUT avdraget är att godkänna slaveri i en modern form. Inte för att städa och hjälpa rikemanns barn med läxhjälp är ett dåligt yrke (som vissa borgare uttryckt) utan för att det i dagsläget sker en okontrollerad arbetskraftsinvandring som går till just dessa yrken. Som bl.a. Uppdrag granskning visat genom sitt reportage om "Euro orphans". Börjar någon anställd knysta om rättigheter och skälig lön avslutas anställningen. Det är ingen arbetsmarknad jag ens önskar min värsta fiende.

Frågan är eftersom de inte är som Fredrik Reinfeldt säger "etniska svenskar mitt i livet" som är arbetslösa i Sverige får jobb, varför ska RUT finnas kvar? Tyvärr är det lika dant med ROT baserade företag fast mer självsanerade bransch då säkerhetskrav reglerar det mesta.

RUT kostar mycket ger lite effekt på arbetslösheten, företag har växt upp som utnyttjar människor som är rädda om den lilla försörjning dom har.. Lite som förr på 1800-talet då vi konkurrerade om jobben med att sänka våra löner. Vem ska köpa alla produkter från företagen om vi är och förblir fattiga arbetare?

Att sedan den borgerliga alliansen ställer högre krav på arbetslösa och utförsäkrade som hamnat i fördummande verksamhet som att skriva om sitt CV 1000ggr eller måla om samma stol 10ggr kan ju knappast vara jobb förberedande aktivitet.

Media: EkotSvD, 2, 3Ab, Ex, Hd, 2GP, Unt, DN, GD, 2ekuriren, Ltz
Bloggat: Tord
Inlänkat: Euro-orphans skäms alliansenROT är av ondo och bör avskaffas i nuvarande form, RUT hjälper tillAvskaffa RUT och ROT i nuvarande formInga kommentarer:

Skicka en kommentar