Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Reinfeldt ger upp, facken tar ansvar

Lite omvända världen skulle man kunna tro när facken tar ansvar för inflation och samhället i stort och Regeringen med Fredrik Reinfeldt i spetsen verkar ha lämnat walk over när det gäller krishantering. 

Men facken har genom Industriavtalet från 1997, lyckats ta ansvar genom att öka produktion och ge arbetarna reallöneökningar, föräldralön, komptimmar m.m.. Vi överträffar europeiska länder och tågade fram vid kriser m.m. nu när borgarna sabbat det mesta inom välfärden och sänkt konsumtionen genom golvet då de som mest behöver konsumera mat, kläder m.m. inte har råd. Detta spär på krisen och facken måste återigen rädda Sverige från total misär och företags flykt.
"Det dagsaktuella läget spelar alltid in, men det är viktigt att parterna agerar utifrån ett långsiktigt perspektiv. Då kan lönebildningen fortsätta att bidra till ökad samhällsekonomisk stabilitet och skapa förutsägbarhet för löntagare och företag. Det har varit vår utgångspunkt under de femton år vi nu agerat tillsammans. I en tid med stor ekonomisk osäkerhet är det ännu mer angeläget."
 Arbetarnasparti kommer alltid att vara Socialdemokraterna. Moderaternas arbetarlinje är att om du inte har jobb så ska du lida, och med deras politik så lär fler bli arbetslösa.

Media: DN
Blogg: Härnösand AK, DO

Gammalt länkat:
Media: Ab23DN23SvtSvD2EkotAftonbladet 1234Dagens ArenaDI 1,23DN 12345Ekonomifakta 12ExpressenFolkbladet 12Hallands NyheterSvD 12345SydöstranVärmlands folkbladPiteå-tidningen,Östran

Läs mer hos: http://leinejohansson.blogspot.com/#ixzz2Bziq0Cxj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar