Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Hett tips, nya ansikten i Alliansen

IF Metall har flest medlemmar som går utan lön på SAAB. Dock väntar IF Metall lite med att skicka in konkursansökan, varför?

Unionen och ledarna (tjänstemän som reinfeldt håller högt) har då istället gjort en konkursansökan, när det precis är på väg att få besked från ett kinesiskt företag (ngn vecka?). Undra om några av dom dyker upp i ett regeringsarbete i en snar framtid, som tack.

Hur kommer det sig att det fackförbund som har flest medlemmar på ett företag väntar?

Kanske IF Metall vet att om SAAB går i KK så drabbas många fler än bara IF Metallare. Nu var det sista halmstrået med kinesiskt företag på väg att få ett slut, då rycker Unionen och ledarna ut och gör vad borgarna med maud olofsson och fredrik reinfeldt i spetsen vill.

Kommer ni ihåg alliansens lyriska uttalande att när SAAB inte finns mer kan vi göra vindkraftverk i deras lokaler.

Nu verkar Unionen och Ledarna slå ihop sig med reinfeldt och maud och gör det som alliansen trodde att de skulle tvinga IF Metall att göra så det blev än mer gnissel i facket och medlemmar skulle fatta missmod, men ack vilken felbedömning.

Det är dags att du som industriarbetare inser att vi är och kommer alltid att vara LOSER i borgarnas värld. Du "får" mer pengar varje månad, men kommer att upptäcka raseringen av välfärden när du blir sjuk eller arbetslös.


Avslutar med lite från Aftonbladet under EIB-skandalen:
"Så osannolikt och konspiratoriskt och - osvenskt - att det var svårt att tro. . . . . Det skulle inte förvåna mig om dagens avslöjande från EIB leder till en regeringskris i Sverige."

NYVAL.nu
Media: Di, Di2, Gt, Av, Svd, Kollegan, Va, Di, Di2, Di3, Ex, Ex2, Ab, Ab2, Svd, Ekot SvD, SvD2, SvD3, Afb, Afb2, Afb3, Afb3, Di, DN, DN2, DN3,E24, E24:2, E24:3, Paffärer, Ekurir, GP, Svt, SR, E24 om
Blogg: Collin
CUF säger vad andra alliansare hymlar om - Fuck facket 4-ever

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar