Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Upp till kamp nu då!!

Hemliga tips, sthlm fenomen och koncentration. Landsbygd mot storstäder, behålla RUT eller satsa på höjd A-kassa, tjänstemän mot arbetare på golvet. Media gillar klyftorna som borgarna skapat och som gör att vi vänder oss mot varandra istället för att se framåt och göra Sverige starkt tillsammans.

Media vet att politik och ideologier inte säljer löpsedlar, men osanningar och fakta fel gör det. Sedan säger chefredaktören "kör det ändå, vi kan dementera med 20ord om någon dag".

Värre är det när Statsministern Fredrik Reinfeldt  som faktiskt släppt Sverige vind för våg i det kapitalistiska havet, kommer med osanningar och fakta fel och tror i sin naivitet att Sverige är starkt.

Vad är starkt?
Total ignorans kring arbetslösheten som stiger. Sjuka och arbetslösa som fråntas värdigheten när deras inkomst plockas bort enligt direktiv från Fredrik Reinfeldt och Anders Borg. De pensionärer som varit med att bygga upp Sverige har högre inkomstskatt än arbetare? Försämringar för arbetare när det gäller visstidsanställningar (0-24månader + trixa med anställnings formerna). Semesterlagen förenklades genom att ge arbetare runt 4000kr mindre i semesterersättning. schablonavdraget har höjts rejält så bilandet till jobbet gjort det dyrare. Avdrag för avgift till fackföreningen togs bort, men företagen får behålla sina avdrag för sin förening. Ny skatt införd på trafikförsäkringen som i juni 2011 inbringat 10 miljarder till . . . . Ingen? Jo visst Reinfeldt, inte till trafikförsäkringen. Fredrik Reinfeldt och Anders borg har också HÖJT SKATTEN för arbetare när de gör en växling av arbetsgivaravgifterna så pengar från lönen som gått till efterlevandepensionsavgiften, sjukförsäkringsavgiften och arbetsmarknadsavgiften sänkts. Samtidigt har den allmänna löneavgiften (eller skatt) höjts.


Det är inte personer utan ideologier som stakar ut hur Sverige ska förvaltas i framtiden. Borgarnas ideologi är kristall klar, de som har ska få mer genom att ta från de som inte har. Socialdemokraterna vill att de som har lyckan att lyckas i livets lotteri ger tillbaka till samhället för att kunna hjälpa de som fått otur i livet. Det kallar vi för Paraplypolitik a´la Håkan Juholt.


p.s. till Reinfeldt rör INTE arbetsgivaravgiften. Det är istället för löneökningar som vi avstått för att få det lite bättre i samhället.


Media: Ekot, Ekot2, Ekot3, Ekot4Ex, Ex2, Ex3, Ex4, Ex5, Ex6, Ex7Svd, Svd2, Svd3, Svd4, Svd5, Svd6, Svd7, Svd8,  Svd9, Svd10, Svd11GP, DN, DN2
Blogg: Högberg, IYF
Mina: Borgarna höjer skatten, Det går för fort för Reinfeldt
Media: AbExpExp2Exp3SvDSvD2DNDN2SVTSR,

1 kommentar:

  1. De har redan rört arbetsgivareavgiften. Använder pengarna till skattesänkningar till de som redan har ett jobb.

    Jag tycker att alla som jobbar ska kräva att direkt få den del av arbetsgivareavgiften som inte används till försäkringssystemen. Då kan facken ordna vettiga tilläggsförsäkringar så att alla som vill har råd att lösa ett rimligt försäkringsskydd,

    Vet inte om det går men det känns väldigt logiskt

    SvaraRadera