Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Har du gjort något rätt Eskil?

Har tidigare visat på bristen i omtanke från centern när det gäller människor, djur, natur och miljö. Hur centern med eskil erlandsson i spetsen ökar användning av gifter i jordbruket, och i sin iver att tillgodo se industriproduktion av kött också minskar kontroller genom att göra lite "omstruktureringar" kring hantering av dessa.

Nu när eskil erlandsson också gör MER för att tillgodose "marknaden", än vad EU kräver, är än mer häpnadsväckande. Dock inget ovanligt för den borgerliga alliansen.

" Landsbygdsminister Eskil Erlandsson företagare, politiker och intresseorganisationer på Öland för att diskutera framtiden för ministerns vision om Sverige som det nya matlandet. Avslöjandet att ministern stoppar Livsmedelsverkets arbete med att ta fram miljösmarta kostråd gör det tydligt att visionen om en fri marknad går före visionen om att mat ska produceras på ett sätt som anses hållbart både idag och för framtiden i Matlandet Sverige. Vi har inte råd med politiker som inte vågar sätta miljömål före de kortsiktigt ekonomiska."

Är detta sunt beteende av en i regeringen att sätta stora företag och subventioner i främsta rummet istället för miljö och människor?
Men varför tillgodoser man storföretagen och girigheten?

LEINESBLOGG har svaret genom att kombinera två nyheter ;-)

"Idag kan det vara billigare att äta en tomat importerad från Holland i december än att äta en svensk tomat i augusti. Det beror på att mycket av kostnaderna dolts genom subventioner eller att vi tär på ändliga resurser, så som olja och fosfor."

"Statsminister Fredrik Reinfeldt försvarar utrikesminister Carl Bildt med anledning av frågor om huruvida Bildts tidigare engagemang i oljebranschen påverkar hans arbete som statsråd."

Ahh, olja och goda relationer till stora företag som dumpar priser?

Är det någon som har något förtroende kvar för den borgerliga alliansen som inget annat gör än att gynna rika, storföretag och lurade arbetare som tänker kortsiktigt?

STÅ UPP för Sverige och värna om människor, djur, miljö och natur. Engagera er!!

Annat: Ladda ner kostråden: Dyrare mat, Naturskyddsföreningen

Det jag skrivit på bloggen om eskil erlandssons FAIL:
L1, L2, L3, L4, L5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar